Close
+47 944 98 333 post@pearl-beauty.no
Open: Mn - Sn 10am - 16PM

Pearl Beauty

historien

2009 –
åpnet Pearl Beauty sine dører, med et team av talentfulle, lidenskapelige, omsorgsfullt og kreative mennesker, dedikert til å gjøre gode negler og gi våre kunder fantastiske opplevelser. Vi søker alltid etter de beste, mest naturlige produktene vi kan finne. Når du går inn i våre dører, blir du møtt med et smil og tatt vare på av alle på vårt team. Hvert øyeblikk av ditt besøk bør være hyggelig og avslappet.

gi

Den
vakreste
gaven

kjøp gavekort

2018
Idag har vi 3 egne behandlingsrom og utfører alt fra hudpleie, voksing, vippe extensions, permanent make-up, fotpleie, negler, massasje.

Gjennom årene har vi blitt inspirert og stolt gjeng, som alltid vil sette kvalitet og service i høysetet. Våre medarbeidere er alle faglærte, sertifiserte og har lang erfaring innen sitt fag.

Vi legger vekt på et hyggelig, avslappende og trivelig miljø

Våre Behandlinger

Vi utfører alt fra hudpleie, voksing, vippe extensions, make-up, fotpleie, negler, massasje.

Kjempe bra service, første gang jeg har vært deg følte meg velkommen og fikk så fine negler! Prøvd å finne en negle salong som gir det lille ekstra, og det gjør man her!

Testimonials 1
Henriette Danielsen

Super fornøyd med vippene mine som flinke Anna har satt på i dag:) Kan virkelig anbefale Pearl Beauty!

Testimonials 2
Jeanett Bruvik

Jeg har gått hos Anna i over fem år nå, og benyttet meg månedlig av vipper, voksing, hudpleie og permanent make up. Det har aldri oppstått noen problemer, og arbeidet utføres med ekstremt nøysomhet og med fokus på detaljer. Anna er fantastisk dyktig i alt hun gjør, og jeg gir henne mine varmeste anbefalinger.

Testimonials 3
Marte Eilertsen